company-1

Na meer dan 25 jaar ervaring en management in de groep « Son Privé » en « Can Do », gaan Gery Meeùs, Marc Krevnak en Bastien Richir in hun beroep nog steeds met evenveel passie door. GSP2, gespecialiseerd in de event-technologie, is zeer flexibel en speelt in op de wensen van zijn klanten met een structuur, die in staat is snel te reageren en dit in functie van de economische conjunctuur.

Lees meer

Het materiaalpark van GSP2 is in een voortdurende evolutie. GSP2 werkt met de grootste referenties op gebied van technisch materiaal. Het materiaal is 100% goedgekeurd en beantwoordt aan de strengste veiligheidsnormen. Kwaliteits-en veiligheidscontroles worden voortdurend op het geheel van het materiaal uitgevoerd. LED-technieken worden zoveel mogelijk aangewend teneinde de energieconsumptie zo laag mogelijk te houden en uit zorg voor het milieu. Wij verdanken onze kennis aan de stichter Gery Meeùs en zijn medewerkers, die voor hun technische vaardigheid bekend staan. De verantwoordelijken alsook de technici en medewerkers zijn personen die van hun beroep een ware passie gemaakt hebben.Ze beraden hun klanten bij de voorbereiding en het verloop van het evenement.

Onze diensten

Ons beroep omvat vele facetten :

De uitvoering van het evenement : Levering van het technisch materiaal, de uitvoering ter plaatse, de technische begeleiding volgens de briefing van de klant en dit alles met de nodige veiligheidsmaatregelen.

Het technisch beheer van de zalen : Het beheer van de technische aspecten en het ter beschikking stellen van het materiaal, dankzij grote investeringen in elke zaal, evenals de vorming van werkploegen voor de exploitatie tijdens de zowel interne als externe manifestaties.

Het verhuur van het technisch materiaal : GSP2 werkt met bekende merken in de technische wereld. Al het materiaal voor het uitvoeren van een evenement kan gehuurd worden.

Onze taak

Onze taak bestaat in :

Het opstellen van het evenement op technisch gebied en de verwezenlijking van het evenement zowel privé als voor bedrijven. Wij zorgen voor de verlichting, het geluid, video met een buitengewone flexibiliteit in onze groep en zorgen steeds voor een snelle oplossing.

De opvolging van de dossiers, samen met de klant, en er voor te zorgen dat deze zijn project kan verwezenlijken door zijn budget te respecteren. Onze ploeg heeft een luisterend oor voor de klant en zal alles in het werk stellen om het project van de klant tot een goed einde te brengen. Elk evenement is uniek en onze regel is, de klant de kwaliteit te garanderen, die hij eist. Onze ploeg zal zich steeds aanpassen aan de wensen van de klant.